onsdag 12 augusti 2009

Vart tar dagarna vägen!

Vecka för vecka springer bara förbi en just nu, känns skönt på ett sett men inte på ett annat man hinner inte med alla roliga måsten som att blogga tex :)
Jobbade i lördes. Söndes jobbade Martin och efter det tittade vi hem hos Martins föräldrar åt middag i hop och spelade plump på kvällen.
Måndes var jag ledig, vi var och tittade på vårt första hus hihih får väl se om vi blir några hus ägare snart. Vi la inte bud på detta i alla fall. Trädgården var inte alls något som tilltallade oss. mot kvällen tog mamma och pappa ut oss och vi var och åt super god mat på Södersblom ligger en liten bit efter Big bowl. Kan varmt rekomonderar det trevlig personal god mat och man kan sitta ut på en liten gård. Tisdes var vi knappt utan för dörrarna Martins mormor och morfar var på besök, Cornelia fick en lite handväska med en mösa in (Jätte söt) mot kvällen kom syster och Sussi förbi på en fika.

I dag har man jobbat, hade lite att göra så jag passade på att gå en timme tidigare. Kom hem till Nelia och Martin som man går och saknar ihjäl. Vi fick ätit tidig middag tillsammans (Super skönt)
Ikväll väntas fotbolls tränning för Martin med p 99 orna. Sedan blir det till att se Sverige mot Findland.

Dagenas uppåt: Älskar att umgås med min familj.

Dagens neråt: Martins fotboll drar i gång nu igen.


Det är tur att man har något med sig att läsa när man sitter och väntar på sin mat...
Det är tur att man oxå får in dricka oxå så man kan skåla med morfar under tiden...
Mums med köttbullar,brunsås och potatis...


Efterrätt med glass,jordgubbar,blåbär och chokladsås.

Skrivet den 12 augusti kl 17.29

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar