onsdag 6 maj 2009

Då har vi fått tillökning i familjen!

I går blev det klart med en liten tillökning i våran familj. Det blev en liten flicka på 25 år med namnet Frida. Skämt och sidor det är bara Frida som har flyttat in för ett lite tag fram till hennes lägenhet blir klar. Tycker bara att det är kul och en till som står på min sida 3 tjejer mot Martin *stackare*

Dagen och kvällen i går var väldigt lugn städade hela morgonen tvättade bäddade rent i alla sängar och gick och små plockade. Tur så kom Frida sen så det blev en del fika pauser då och då hihih inte mig i mot. fram mot kvällen när Martin kom hem blev det korv med bröd till middag, hade en massa kvar sen i fredes som vi kände att vi var tvugna och bli av med. Efter det väntade duschen för alla och en skön promenade längs kanalen. Jag och Frida har bestämt att nu blir det promenad varje kväll så länge som hon bor här, vi får hoppas på att vi kan leva upp till dem orden :)

Står inte så mycket på schemat i dag i heller tvättat dem sista maskinerna nu i morse och så fort jag är klar här blir det frukost. Vi får helt enkelt ta dagen som den kommer i dag.

Dagens uppåt: Kvälls promenaden med Frida.

Dagens neråt: Våran box har slutat att fungera inne i sovrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar